/Projects

Private Residence (#mountain)

S’ha dut a terme el projecte d’interiorisme d’una casa aïllada situada a la localitat de Sant Joan de les Abadesses, al Ripollès, en col·laboració amb l’estudi d’Arquitectura PAM.

 

L’habitatge es troba situat en una zona envoltada de boscos i vegetació i s’ha prioritzat la integració amb l’entorn, els materials nobles, els espais oberts i la maximització de la llum natural. En l’interiorisme s’han utilitzat colors neutres i materials càlids potenciant el protagonisme de la fusta utilitzada en sostres, paviments i emplafonats de paret.

 

S’accedeix a l’habitatge per un ampli passadís on la pedra de la façana ens acompanya fins a l’interior. A les parets, un emplafonat de fusta natural amaga l’accés a el bany de cortesia i l’espai de convidats. El bany de cortesia, amagat darrere de l’emplafonat, s’ha treballat amb un microciment de tonalitats beix i s’ha acompanyat d’un paper pintat amb motius vegetals ens tonalitats daurades i marrons a l’espai del lavabo i de la dutxa.

 

Seguint pel passadís accedim, per un costat a la zona de dia, composta per sala d’estar, menjador i cuina i per l’altre, a través d’un enllistonat de fusta que en difumina l’accés, a la zona destinada a espai de teletreball i espai de gimnàs i sauna. Tos ells orientats al porxo i jardí.

 

A la zona de dia i trobem un espai diàfan on els espais es comuniquen entre ells i amb l’exterior amb gran quantitat d’obertures. La sala d’estar, àmplia i lluminosa, gaudeix d’una llar de foc central pels dies d’hivern i d’un agradable racó de lectura amb privilegiades vistes al porxo i al jardí i als paisatges que els envolten.

 

A l’espai suite, la fusta es combina amb microciment gris i ferro negre que donen caràcter i elegància a l’espai.

 

 

Se ha llevado a cabo el proyecto de interiorismo de una casa aislada, situada en la localidad de Sant Joan de les Abadesses, en el Ripollès, en colaboración con el estudio de Arquitectura PAM.

 

La vivienda está situada en una zona rodeada de bosque y vegetación y se ha priorizado la integración en el entorno, los materiales nobles, los espacios abiertos y la maximización de la luz natural. En el interiorismo se han utilizado colores neutros y materiales cálidos potenciado el protagonismo de la madera aplicada en techos, pavimentos y empanelados de pared.

 

Se accede a la vivienda por un amplio pasillo dónde la piedra de la fachada nos acompaña hasta el interior. En las paredes, un empanelado de madera natural oculta el acceso al baño de cortesía y al espacio de invitados. El baño de cortesía, oculto tras el empanelado, se ha trabajado con un microcemento de tonalidades beige y se ha acompañado de un papel pintado con motivos vegetales en tonos dorados y marrones en el espacio del lavabo y de la ducha.

 

Siguiendo por el pasillo, accedemos, por un lado, a la zona de día, compuesta por la sala de estar, el comedor y la cocina, y por el otro lado, a través de un listonado de madera que difumina el acceso, a la zona destinada al espacio de teletrabajo y de gimnasio y sauna. Todos ellos orientados al porche y el jardín.

 

En la zona de día, encontramos un espacio diáfano, dónde los distintos ámbitos se comunican entre ellos y con el exterior mediante gran cantidad de oberturas. La sala de estar, amplia y luminosa, disfruta de un hogar central para los días de invierno y de un agradable rincón de lectura con privilegiadas vistas al porche y al jardín y a los paisajes que los rodean.

 

En espacio de la suite, la madera se combina con microcemento gris y hierro negro que aportan carácter y elegancia al espacio.